alert-icon

HEEFT U VRAGEN OVER WAT WIJ DOEN AAN DE COVID-19 SITUATIE? LEES HIER WAT WIJ DOEN

alert-icon

Boek nu je kamp voor 2021!

Leer wakeboarden!

Wakeboardkamp

FUN IN EN OP HET WATER!

Board Academy organiseert zomerkampen op hun locatie bij Europarcs Resort de Biesbosch in Dordrecht. Het recreatiepark helpt om de zomerkampen onvergetelijk te maken. Want wat is nou lekkerder dan na een gave longboard sessie even in een verfrissend buitenzwembad te springen of om juist even op te warmen in het kamphuis na een goede sessie achter de boot.

Al sinds dag één luidt ons motto: Watersport is voor iedereen, come ride with us! Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds het geval en dat zien we terug bij onze zomerkampen. Onder professionele begeleiding van Board Academy en Salt Kitesurfschool proberen wij bij de zomerkampen op een verantwoorde manier, binnen ieders individuele mogelijkheden, het watersporten aan te leren.

Bij Board Academy geloven wij dat watersport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Om deze reden hebben wij onze boot (Mastercraft prostar 205 v) aangepast met een lesboom. Zo kunnen de basisbeginselen van wakeboarden makkelijker aangeleerd worden. Op deze manier kun je ook meedoen met de zomerkampen als je geen ervaring hebt. Tijdens je les zullen jouw kampvrienden je aanmoedigen en helpen om elke dag weer een stapje beter te leren wakeboarden!

Bekijk ons wakeboard kamp
Leer kitesurfen!

KITESURFKAMP

ZEKER WETEN DE TOFSTE WEEK VAN JE ZOMERVAKANTIE!

Board Academy organiseert samen met Salt kitesurfschool een kitesurfkamp. Doe mee aan dit uitdagende kitesurfkamp en leer, ervaar de eerste beginselen van deze te gekke watersport!

Tijdens de zomerkampen maken we gebruik van opgeleide instructeurs van Board Academy en Salt kitesurfschool. De watersportschool werkt uitsluitend met instructeurs in het bezit van een VOG. Elke instructeur die werkzaam zal zijn tijdens de kampen is vanuit eerder genoten opleidingen bevoegd om een pedagogische verantwoording te dragen. Het sociale welzijn van onze deelnemers is één van onze speerpunten.

Uiteraard zijn wij als kitesurfers afhankelijk van de weersomstandigheden op dat moment. Geen wind tijdens het kamp, niet getreurd. Wij beschikken over genoeg leuke andere activiteiten zoals: Wakeboarden, suppen, longboarden, Archery tag. Kortom, de hele week staan er te gekke activiteiten op het programma!

Bekijk ons kitesurfcamp
Let’s Go!

Wil je ook een week vol watersport?

Boek dan nu!

Schrijf je nu in
Maak nieuwe vrienden

Wat kun je verwachten?

Fun in en op het water!

  • Een volle week watersport adrenaline door je lichaam;
  • De mogelijkheid om verschillende watersporten uit te proberen.
  • Een relaxte vakantieweek met leeftijdsgenootjes;
  • Een week die naast alle watersporten ook nog goed gevuld is met andere gave activiteiten;
  • Slapen in een luxe vakantiewoning van Europarcs;
  • Lekker eten, drinken en natuurlijk een afsluitende BBQ;
  • Gebruik maken van alle faciliteiten van Europarcs de Biesbosch;
  • 24 – uurs begeleiding door gepassioneerde en pedagosiche onderbouwde wakeboard-instructeurs;
AFTERMOVIE AFTERMOVIE AFTERMOVIE AFTERMOVIE

Aftermovie Wakeboardkamp 2020

ZON, ACTIE & NIEUWE VRIENDEN

Hier kun je zien wat je tijdens een week bij ons op kamp gaat doen. hoewel iedere week iets anders zal verlopen doordat wij kijken naar de beste weersomstandigheden voor onze activiteiten. Krijg je toch een idee wat je te wachten staat!

Heb je vragen of wil je direct boeken? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in!

Heb je vragen? of wil je inschrijven?