alert-icon

HEEFT U VRAGEN OVER WAT WIJ DOEN AAN DE COVID-19 SITUATIE? LEES HIER WAT WIJ DOEN

alert-icon

Onze kampen gaan door! Boek nu!

Altijd
de leukste sporten

De watersportschool

Board Academy – Come Ride With Us

Board Academy organiseert Jobe Summercamps op hun locatie bij Europarcs Resort de Biesbosch in Dordrecht. Het recreatiepark helpt om de zomerkampen onvergetelijk te maken. Want wat is nou lekkerder dan na een gave longboard sessie even in een verfrissend buitenzwembad te springen of om juist even op te warmen in het kamphuis na een goede sessie achter de .

Al sinds dag één luidt ons motto: Watersport is voor iedereen, come ride with us! Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds het geval en dat zien we terug bij de Jobe Summercamps. Onder professionele begeleiding van Board Academy proberen wij bij Jobe Summercamps op een verantwoorde manier, binnen ieders individuele mogelijkheden, het watersporten aan te leren.

Bij Board Academy geloven wij dat watersport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Om deze reden hebben wij onze boot (Mastercraft prostar 205 v) aangepast met een lesboom. Zo kunnen de basisbeginselen van wakeboarden makkelijker aangeleerd worden. Op deze manier kun je ook mee doen met de Jobe Summercamps als je geen ervaring hebt. Tijdens je les zullen jouw kampvrienden je aanmoedigen en helpen om elke dag weer een stapje beter te leren wakeboarden!

Maak nieuwe vrienden

Leeftijd & Locatie

Altijd aansluiting met mensen van jouw leeftijd!

Jobe Summercamps is voor deelnemers tussen 10 en 16 jaar. Tijdens de kampen zullen we op af en toe de groepen opdelen gebaseerd op leeftijd. Vanuit pedagogisch oogpunt zijn de slaapkamers ingedeeld op leeftijd. Uiteraard jongens en meisjes gescheiden. Wanneer de groep groter is dan 12 deelnemers, wordt de groep per activiteit opgesplitst. Uiteraard passen de instructeurs de begeleiding aan op fysiek en sportief vermogen per deelnemer.

Buiten de activiteiten houden wij natuurlijk ook rekening met de gevraagde rust. Voor de oudere deelnemers zijn wij milder met bedtijden. Echter is na het avondeten niet toegestaan om zonder begeleiding buiten het kamphuis te zijn, ongeacht de leeftijd. Uiteraard zullen wij ook avond activiteiten verzorgen.

Tijdens verschillende momenten mogen de deelnemers zelf bepalen wat ze wel of niet willen doen. Wil je een boek lezen of ga je liever voetballen? Jij bent dan de baas!

TIP: Dit jaar hebben we een groepskorting!

Let’s Go!

Wil je ook een week vol watersport?

Boek dan nu!

Schrijf je nu in
Het leukste
programma

Wat kun je verwachten?

Fun in en op het water!

  • Een volle week watersport adrenaline door je lichaam;
  • De mogelijkheid om verschillende watersporten uit te proberen.
  • Een relaxte vakantieweek met leeftijdsgenootjes;
  • Een week die naast alle watersporten ook nog goed gevuld is met andere gave activiteiten;
  • Slapen in een luxe vakantiewoning van Europarcs;
  • Lekker eten, drinken en natuurlijk een afsluitende BBQ;
  • Gebruik maken van alle faciliteiten van Europarcs de Biesbosch;
  • 24 – uurs begeleiding door gepassioneerde en pedagosiche onderbouwde wakeboard-instructeurs;

Voorbeeld van een dag uit ons programma van onze zomerkampen:

Bekijk een voorbeeld programma
NOMNOMNOM!

Eten & Drinken

Actief zijn en Goed eten!

Jobe Summercamps is een intensieve week met sportieve activiteiten, er wordt veel van de deelnemers gevraagd. Voeding is dan ook een belangrijk aspect tijdens de kampen.

Wij proberen een gebalanceerd voedingsschema te hanteren. Waarbij we naast de drie standaard maaltijden ook rekening houden met gezonde tussendoortjes. Hierbij mag u denken aan 2 stukken fruit per dag en mueslirepen als aanvullende snacks. Uiteraard moet er op een kamp ook worden genoten. Dit doen wij door ’s avonds chips aan te bieden en eten we op woensdag avond onze beroemde zelfgemaakte pizza. Daarnaast sluiten we het kamp af met de beste BBQ ever! Dergelijke maaltijden vullen we aan met een gezonde salade.

Let op: Mocht uw kind speciale eetwensen of allergieën hebben, dan horen wij dit graag. Hier houden wij ten alle tijden rekening mee!

AFTERMOVIE AFTERMOVIE AFTERMOVIE AFTERMOVIE

Aftermovie 2019

ZON, ACTIE & NIEUWE VRIENDEN

Hier kun je zien wat je tijdens een week bij ons op kamp gaat doen. hoewel iedere week iets anders zal verlopen doordat wij kijken naar de beste weersomstandigheden voor onze activiteiten. Krijg je toch een idee wat je te wachten staat!

Heb je vragen of wil je direct boeken? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in!

Heb je vragen? of wil je inschrijven?