alert-icon

HEEFT U VRAGEN OVER WAT WIJ DOEN AAN DE COVID-19 SITUATIE? LEES HIER WAT WIJ DOEN

alert-icon

Boek nu je kamp voor 2021!

Leer
wakeboarden!

Kom op Wakeboardkamp!

Watersporten voor ieder niveau!

Tijdens onze wakeboard kampen zorgen de professionele instructeurs van Board Academy dat je les krijgt op jouw niveau. Het maakt niet uit of je al kunt wakeboarden of waterskiën of dit nog nooit gedaan hebt. De instructeurs zorgen ervoor dat jij een les plan op maat volgt.

Board Academy beschikt over een groot aanbod aan watersporten, zo kun je iedere dag kiezen welke sport jij wilt leren of beoefenen op het water. Wil je de ene dag waterskieen en de volgende dag liever wakeboarden? Dat kan allemaal geregeld worden tijdens dit kamp!

Om ervoor te zorgen dat iedereen goed les kan krijgen heeft Board Academy een speciale boot ingericht. Zo kun je hier de basis beginselen leren maar ook de eerste tricks! Na een wakeboardkamp kun je dus sowieso zelfstandig wakeboarden en wie weet probeer jij wel de eerste sprongen!

Maak nieuwe vrienden

Leeftijd & Locatie

Altijd aansluiting met mensen van jouw leeftijd!

Jobe Summercamps is voor deelnemers tussen 10 en 16 jaar. Tijdens de kampen zullen we de groep zoveel mogelijk opsplitsen op leeftijd. Daarnaast zullen we de verblijfslocatie indelen op leeftijd en geslacht.

Tijdens verschillende momenten mogen de deelnemers zelf bepalen wat ze wel of niet willen doen. Wil je een boek lezen of ga je liever voetballen? Jij bent dan de baas!

Onze kampen vinden plaats op de locatie van Europarcs Resort de Biesbosch in Dordrecht. Het recreatiepark helpt om de zomerkampen onvergetelijk te maken. Want wat is nou lekkerder dan na een gave longboard sessie even in een verfrissend buitenzwembad te springen of om juist even op te warmen in het kamphuis na een goede sessie achter de boot.

TIP: DIT JAAR HEBBEN WE EEN GROEPSKORTING!

Let’s Go!

Wil je ook een week vol watersport?

Boek dan nu!

Schrijf je nu in
Wakeboarden en
nog veel meer!

Programma

Fun in en op het water!

Tijdens onze wakeboardkampen ga je natuurlijk iedere dag het water op om de sport naar jouw keuze te beoefenen. We delen de groep in op leeftijd zo zit jij dus altijd met je nieuwe vrienden aan boord. terwijl de ene groep op het water is, zit de andere groep niet stil. Zo ga je oa suppen, longboarden, archery tag en bubble bal spelen. Zo zorgen wij ervoor dat jij iedere dag weer de leukste momenten ervaart.

Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor ontspanning, met name in de avond kunnen jullie als groep kiezen wat je wilt gaan doen. wordt het een film avond, wil je nog even het water op of wordt jij de winnaar tijdens ‘minute to win it’? Ons kamp team zorgt altijd weer voor een leuk en afwisselend programma, wedden dat jij niet naar huis wilt op vrijdag 😉

Activiteiten

PROBEER AL ONZE ACTIVITEITEN TIJDENS ONS KAMP

Naast de wateractiviteiten hebben we ook verschillende landactiviteiten die tijdens het kamp aan bod komen. Denk hierbij aan:

– Longboarden (een groot skateboard)
– Suppen
– De mega trampoline, goed voor allerlei soorten tricks.
– Verschillende sporten en spellen

Ook kunnen we gebruik maken van alle andere faciliteiten van het park. Zo is er een sportveld wat te gebruiken is voor voetbal, basketbal en tennis, er is zowel een binnen- als buitenzwembad en een hele grote speeltuin met springkussens!

NOMNOMNOM!

Eten & Drinken

Actief zijn en Goed eten!

Jobe Summercamps is een intensieve week gevuld met sportieve activiteiten, er wordt veel van de deelnemers gevraagd. Voeding is dan ook een belangrijk aspect tijdens het kamp. Wij proberen een gebalanceerd voedingsschema te hanteren. Waarbij we naast drie maaltijden ook rekening houden met gezonde tussendoortjes. Hierbij kun je denken aan 2 stuks fruit per dag en bijv een mueslireep als aanvullende snack.

Uiteraard moet er op een kamp ook worden genoten. Dit doen wij door ’s avonds een zak chips op tafel te leggen en daarnaast eten we op woensdag avond onze beroemde zelfgemaakte pizza en sluiten we het kamp altijd af met de beste BBQ ever! Natuurlijk vullen we deze maaltijden aan met een lekkere salade!

Let op: Mocht uw kind speciale eetwensen of allergieën hebben, dan horen wij dit graag. Hier houden wij ten alle tijden rekening mee!

AFTERMOVIE AFTERMOVIE AFTERMOVIE AFTERMOVIE

Aftermovie Wakeboardkamp 2020

ZON, ACTIE & NIEUWE VRIENDEN

Hier kun je zien wat je tijdens een week bij ons op kamp gaat doen. hoewel iedere week iets anders zal verlopen doordat wij kijken naar de beste weersomstandigheden voor onze activiteiten. Krijg je toch een idee wat je te wachten staat!

Heb je vragen of wil je direct boeken? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in!

Heb je vragen? of wil je inschrijven?