alert-icon

HEEFT U VRAGEN OVER WAT WIJ DOEN AAN DE COVID-19 SITUATIE? LEES HIER WAT WIJ DOEN

alert-icon

Onze kampen gaan door! Boek nu!

Altijd de
Juiste Begeleiding

BEGELEIDING

24/7 kundige teamleden aanwezig

Tijdens de Jobe Summercamps maken we gebruik van opgeleide instructeurs van Board Academy.
De watersportschool werkt uitsluitend met instructeurs in het bezit van een VOG. Elke instructeur die werkzaam zal zijn tijdens de Jobe Summercamps is vanuit eerder genoten opleidingen bevoegd om een pedagogische verantwoording te dragen.

Daarnaast heeft Board Academy, ongeacht het opleidingsniveau van de instructeur, een interne opleiding die moet worden volbracht voordat er gewerkt mag worden.
Tijdens deze interne opleiding leren de instructeurs niet enkel lesgeven op en rondom het water. Ook is het pedagogisch domein hier een veel besproken onderwerp. Het sociale welzijn van onze deelnemers is één van onze speerpunten. Zo zijn de begeleiders niet alleen 24 uur bereikbaar voor de deelnemers maar, als vanzelfsprekend, ook voor de ouders.

NOMNOMNOM

ETEN EN DRINKEN

Goed en Lekker eten

Omdat de Jobe Summercamps een intensieve week is vol met sportieve en uitdagende activiteiten, wordt er veel van de deelnemers gevraagd. Uiteraard is de voeding dan een belangrijk aspect tijdens de Jobe Summercamps. Tijdens ons gave zomerkamp kunt u als ouder er met een gerust hart vanuit gaan dat uw zoon of dochter voldoende zal eten en drinken.

Wij proberen tijdens de dagen een gebalanceerd voedingsschema te hanteren. Waarbij we naast de drie standaard maaltijden van de dag ook rekening houden met gezonde tussendoortjes. Hierbij mag u denken aan 2 stukken fruit per dag en Liga Evergreen of mueslirepen als aanvullende snacks. Uiteraard moet er op een kamp ook genoten en soms een beetje gezondigd worden. Dit doen wij door de deelnemers in de avond van chips te voorzien en eten we op woensdag avond onze beroemde zelfgemaakte pizza. Daarnaast sluiten we het kamp af met de beste BBQ ever! Uiteraard vullen wij dergelijke maaltijden aan met een gezonde en verse salade.

Let op: Mocht uw kind speciale eetwensen of allergieën hebben, dan horen wij dit graag. Hier houden wij ten alle tijden rekening mee zodat ook uw zoon of dochter kan genieten van onze gave zomerkamp!

5 dagen All-in

KOSTEN

Jobe summercamps | €575,- per persoon. 

De kosten voor onze Jobe Summercamps bedragen €575,00 per deelnemer of maak gebruik van onze groepskorting.

Hiervoor krijgt u:
– 4 overnachtingen in een luxe accommodatie van Europarcs de Biesbosch.
– 3 maaltijden per dag en aanvullende snacks.
– Elke dag een activiteit op het water met de speedboot (op één dag zelfs twee!)
– 24 uur per dag professionele begeleiding.
– Al het materiaal dat je nodig hebt om deel te nemen aan de activiteiten.
– Een week om nooit meer te vergeten, die je terug kan kijken op de “aftermovie” van jouw kamp week.

Kortom voor deze prijs is het kamp volledig geregeld. U als ouder bent vrij om eventueel een beetje zakgeld mee te geven aan uw zoon of dochter. Dit kan echter enkel worden uitgegeven in de mini supermarkt van het park. Het kamp vindt namelijk alleen plaats op en rondom het terrein van Board Academy.

AFTERMOVIE AFTERMOVIE AFTERMOVIE AFTERMOVIE

Aftermovie 2019

ZON, ACTIE & NIEUWE VRIENDEN

Hier kun je zien wat je tijdens een week bij ons op kamp gaat doen. hoewel iedere week iets anders zal verlopen doordat wij kijken naar de beste weersomstandigheden voor onze activiteiten. Krijg je toch een idee wat je te wachten staat!

Heb je vragen of wil je direct boeken? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in!

Heb je vragen? of wil je inschrijven?