alert-icon

HEEFT U VRAGEN OVER WAT WIJ DOEN AAN DE COVID-19 SITUATIE? LEES HIER WAT WIJ DOEN

alert-icon

Onze kampen gaan door! Boek nu!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder een lijst met vragen die bij ons veel gesteld worden. Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel hem dan via een van onze contact opties!

Wanneer moet ik aanwezig zijn?

Het kamp start op maandag om 10 uur, wij kunnen jullie vanaf 09.45 uur ontvangen. Als iedereen is aangemeld maken we een tour over het park zodat iedereen weet wat er waar plaats zal gaan vinden u als ouder bent uiteraard welkom om deze tour bij te wonen. Acht u dit als onnodig bent u na het aanmelden van u zoon of dochter vrij om eerder te vertrekken.

Wanneer moet ik opgehaald worden?

Het kamp is op vrijdag om 14.00 uur afgelopen, we vragen dan ook of jullie tussen 13.30 en 14.30 opgehaald kunnen worden.

Waar is het kamp?

Het kamp vind plaats op het volgende adres:

Europarcs Resort de Biesbosch
Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht

Let op er is geen openbaar vervoer naar deze locatie

Kunnen jullie mij ophalen van het station?

Dit is mogelijk na overleg.

Ik heb geen vervoer, hoe kan ik bij jullie komen?

Mocht je geen vervoer hebben neem dan even contact met ons op, wie weet kunnen we iets regelen voor je!

Wat moet ik meenemen?

Wij sturen je na de boeking een paklijst toe, hierin staat wat je mee moet nemen!

Moet ik geld meenemen?

Het is niet nodig om uw zoon of dochter geld mee te geven. Het kamp is inclusief eten, tussendoortjes en voldoende drinken.

Ik wil met mijn vrienden/broertje/zusje boeken, kan dat?

Zeker, geef bij de boeking op waar we rekening mee moeten houden dan zorgen wij dat dit gebeurd! Mocht je met een groep willen komen dan kan dat ook! bekijk dan deze pagina

Ik heb een medische conditie of andere bijzonderheden, kunnen jullie hier rekening mee houden?

Uiteraard proberen we overal rekening mee te houden, echter komen we in dergelijk situaties graag in contact met elkaar om te kijken welke wegen er bewandeld moeten worden om een kamp mogelijk te maken voor u zoon of dochter.

Moet je heel sportief zijn voor dit kamp?

Bij ons op de JSC is iedereen welkom, de sporten achter de boot beoefen je individueel waardoor onze instructeurs zich uitstekend kunnen aanpassen naar jouw niveau. Wij vinden het het allerbelangrijkste dat de deelnemers plezier beleven van de sporten. Een zomerkamp moet een gave ervaring zijn waar nog lang over wordt nagepraat. Ondanks dat onze instructeurs goed geschoold zijn is enige affiniteit bij de deelnemer goed voor de beleving van u zoon of dochter.

Ik heb geen ervaring met watersport, maakt dit uit?

Nee het is absoluut geen vereiste om al ervaring te hebben in watersport. Onze instructeurs zijn allemaal ervaren sportinstructeurs en gaan altijd de uitdaging aan om iemand het watersportvirus over te dragen. Een zwemdiploma is wel een vereiste.

Ik heb mijn eigen uitrusting, mag ik dit meenemen?

Deze keus laten wij altijd bij de deelnemer zelf. Het is niet nodig omdat watersportcentrum Board Academy in principe alles heeft om de watersporten te beoefenen. Echter snappen wij ook dat je eigen materiaal toch altijd het fijnst is, dus dit mag op eigen verantwoording uiteraard mee op kamp.

Wat eten we op het kamp?

Wij hebben een variatie aan diverse gezonde en vooral lekkere maaltijden samengesteld, uiteraard hebben we ook een BBQ, maar we houden rekening met jullie activiteiten en passen hier de maaltijden en tussendoortjes op aan!

Ik heb allergieën of volg een dieet, houden jullie hier rekening mee?

Hier kunnen we zeker rekening mee houden, geef het wel van te voren aan zodat we e.e.a. kunnen overleggen.

Wat als mijn kind zich niet thuis voelt?

Door onze goed opgeleide instructeurs weten we veel over groepsdynamiek, wij begeleiden de groep en dus ook uw kind zodat deze situatie voorkomen kan worden. Er is altijd begeleiding zelf ’s nachts. Komen we er echt niet uit dan zullen we zeker bellen om te overleggen. Maar in onze ervaring gebeurd het zelden!

Ik zie diverse activiteiten, zijn sommige gevaarlijk?

Hoewel je vaak prachtige foto’s ziet van sprongen hoog boven water, zorgen wij dat onze activiteiten aangeboden worden op het niveau van de deelnemers. In onze ervaring is deelname net zo risico vol als een potje voetbal tijdens een gymles. Wij laten onze deelnemers niets doen waar ze nog niet klaar voor zijn en zien er op toe dat ze niet overmoedig het water op gaan.

Is er ook ruimte voor ontspanning?

Wij zorgen voor een gebalanceerd programma, zodat er ook genoeg rust is. Zo hebben we een film en spelletjes avond en zorgen we ook voor rust momenten tussen de activiteiten in.

Kan ik tijdens het kamp mijn kinderen bereiken?

Tuurlijk, bel dan onze kamp coordinator deze zorgt dat er contact gelegd wordt.

Mag ik mijn telefoon meenemen?

Ja, maar deze gebruiken wij niet tijdens de activiteit. Meenemen is geheel op eigen risico aangezien we vaak op het water zijn 😉

Ik ben iets vergeten tijdens het kamp, kunnen jullie dit opsturen?

Wanneer je iets vergeten bent neem dan contact met ons op, wij kijken of we het kunnen vinden en bespreken de beste manier om het weer bij je terug te krijgen.

Heb je vragen? of wil je inschrijven?