alert-icon

HEEFT U VRAGEN OVER WAT WIJ DOEN AAN DE COVID-19 SITUATIE? LEES HIER WAT WIJ DOEN

alert-icon

Onze kampen gaan door! Boek nu!

DE WATERSPORTSCHOOL

Board Academy

Board Academy organiseert Jobe Summercamps op hun locatie bij Europarcs Resort de Biesbosch in Dordrecht. Het recreatiepark helpt om de zomerkampen onvergetelijk te maken. Want wat is nou lekkerder dan na een gave longboard sessie even in een verfrissend buitenzwembad te springen of om juist even op te warmen in het kamphuis na een goede sessie achter de .

Al sinds dag één luidt ons motto: Watersport is voor iedereen, come ride with us! Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds het geval en dat zien we terug bij de Jobe Summercamps. Onder professionele begeleiding van Board Academy proberen wij bij Jobe Summercamps op een verantwoorde manier, binnen ieders individuele mogelijkheden, het watersporten aan te leren.

Bij Board Academy geloven wij dat watersport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Om deze reden hebben wij onze boot (Mastercraft prostar 205 v) aangepast met een lesboom. Zo kunnen de basisbeginselen van wakeboarden makkelijker aangeleerd worden. Op deze manier kun je ook mee doen met de Jobe Summercamps als je geen ervaring hebt. Tijdens je les zullen jouw kampvrienden je aanmoedigen en helpen om elke dag weer een stapje beter te leren wakeboarden!

VERBLIJF

Je bent nog nooit zo luxe op kamp geweest!

Jobe Summercamps organiseert luxe kampen met behulp van de faciliteiten die Europarcs de Bieschbos biedt. Zo slapen wij elke week in ons eigen kamphuis. De slaapkamers geven ons de ruimte om niet alleen onderscheid te maken tussen jongen en meisje, maar ook tussen leeftijdsgroepen. Deze groepsaccomodatie beschikt over een mooie tuin. Hier kunnen wij avondactiviteiten verzorgen en heerlijk buiten genieten van onze BBQ. Het groepsgebouw bestaat uit 2 verdiepingen en elke verdieping heeft ruimte voor 12 deelnemers. We gebruiken uitsluitend beide verdiepingen bij groepen die groter zijn dan 12 deelnemers.

Elke verdieping is voorzien van meerdere badkamers. Uiteraard leent deze faciliteit zich uitstekend om jongens en meisjes te scheiden.

Op het recreatiepark zijn nog veel meer faciliteiten waar wij gebruik van mogen maken. Zo is er een sportveld wat te gebruiken is voor voetbal, basketbal en tennis. Er is zowel een binnen- als buitenzwembad en een hele grote speeltuin met springkussens.

Programma

Elke dag gaan we het water op!

Tijdens de Jobe Summercamps gaan we elke dag de coolste watersporten doen.
Onze speciale wakeboardboot geeft jouw de mogelijkheid om elke dag een watersport te kiezen of juist de gehele week één watersport te trainen en verfijnen tot in de puntjes.

Je kan onder andere kiezen uit de volgende sporten achter de boot:
– Wakeboarden
– Wakeskaten
– Kneeboarden
– Waterskiën
– Omnia boarden

Uiteraard gaan we tijdens dit kamp ook met één van onze Tubes de grootste lol beleven. Board Academy beschikt over verschillende banden die achter de boot kunnen hangen. Op keuze van de deelnemers zullen we één dag naast de geplande watersport activiteiten knallen met één van onze Tubes!

Ben je nieuwsgierig hoe een dagprogramma eruit zou kunnen zien? Klik dan hier voor een concept programma!

Andere activiteiten

Probeer al onze activiteiten tijdens ons kamp

Naast de wateractivitieiten hebben we ook verschillende landactiviteiten die tijdens het kamp aan bod komen. Denk hierbij aan:

– Longboarden (een groot skateboard)
– Suppen
– De mega trampoline, goed voor allerlei soorten tricks.
– Verschillende sporten en spellen

Ook kunnen we gebruik maken van alle andere faciliteiten van het park zoals de zwembaden, sportvelden en speeltuinen.

AFTERMOVIE AFTERMOVIE AFTERMOVIE AFTERMOVIE

Aftermovie 2019

ZON, ACTIE & NIEUWE VRIENDEN

Hier kun je zien wat je tijdens een week bij ons op kamp gaat doen. hoewel iedere week iets anders zal verlopen doordat wij kijken naar de beste weersomstandigheden voor onze activiteiten. Krijg je toch een idee wat je te wachten staat!

Heb je vragen of wil je direct boeken? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in!

Heb je vragen? of wil je inschrijven?