alert-icon

HEEFT U VRAGEN OVER WAT WIJ DOEN AAN DE COVID-19 SITUATIE? LEES HIER WAT WIJ DOEN

alert-icon

Onze kampen gaan door! Boek nu!

JOBESUMMERCAMPS & COVID-19

Op dit moment krijgen wij veel vragen over hoe het zit met onze kampen en de Corona crisis. Om ervoor te zorgen dat wij jullie op de hoogte houden van onze laatste ontwikkelingen. zetten wij de meest gesteld vragen hieronder op een rijtje. We zullen deze regelmatig bijwerken om op deze manier jullie te voorzien van de laaste informatie.

UPDATE 02/06/2020

Kinderen tot 18 jaar mogen vanaf 1 juni weer sporten zonder de 1,5 meter in acht te nemen. dit betekend dat alle kampen doorgang kunnen vinden bij ons! Hierdoor kunnen alle leeftijden weer inschrijven voor elke week!

UPDATE 15/05/2020

Ivm de corona situatie hebben wij de volgende (tijdelijke) oplossing bedacht. Op dit moment is inschrijven voor een ieder mogelijk maar hebben we de weken geordend op leeftijd.

Zo is het tijdelijk mogelijk om u zoon of dochter tot en met 12 jaar in te schrijven in de weken 1,3 en 5. En voor de deelnemers met een leeftijd van 12 jaar of ouder in de weken 2, 4 en 6.

Mocht dit problemen opleveren omdat u vriendje of broertje/zusje net in de verkeerde groep valt, vragen wij u even telefonisch contact met ons op te nemen, dit kan uiteraard ook voor andere vragen.

Bij voldoende interesse zullen we weken openstellen voor de andere leeftijdscategorie.

Kan ik mijn kamp nog boeken?

Dat kan zeker, op dit moment kunnen de kampen in de leeftijdscategrorie t/m 18 jaar door gaan. Je leest meer hierover in de update hierboven.

Mocht het zo zijn dat je niet kan komen wegens maatregelen vanuit de overheid dan zorgen wij ervoor dat je of je kamp kostenloos mag annuleren of dat we kijken voor een alternatieve week, uiteraard doen we dit in overleg.

Wanneer mag ik op kamp?

  • je de afgelopen 24 uur of bij de start van het kamp één of meerdere van de volgende (milde) klachten hebt (gehad): neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
  • je bij de start van het kamp een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten hebt.
  • je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en als dit in de afgelopen 7 dagen is vastgesteld.
  • je een huisgenoot/gezinslid hebt met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en als je korter dan 14 dagen geleden contact gehad hebt met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had.
  • je in quarantaine bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.
  • je in een risicogroep zit, dan is toestemming nodig van je ouders. Overleg eventueel met de huisarts.
  • je ziek wordt of klachten krijgt tijdens het kamp, dan moet je direct naar huis.

Wanneer moet ik betalen?

Wij laten onze kampen door gaan voor alle leeftijden, echter kan de situatie rondom het corona virus ieder moment omslaan. hierdoor zullen wij 4 weken voorafgaand aan het kamp een factuur sturen, deze dient dan betaald te zijn voor aanvang van het kamp. Dit zodat wij kunnen zorgen dat je alleen betaald voor een kamp wat 100% doorgaat!

Hebben jullie aangepaste voorwaarden?

Jazeker, om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bieden we versoepelde annuleringsvoorwaarden. Dit houdt in dat wanneer je kamp toch niet door kan gaan vanwege maatregelen rondom de corona crisis wij kostenloos je inschrijving annuleren en het betaalde geld direct terug storten, ook is het mogelijk oom een voucher te ontvangen om op een ander moment 1 van onze kampen te boeken.

Moet ik hier iets voor doen?

Nee, wij geven al onze klanten bij het boeken direct deze voorwaarden! Wel zo makkelijk voor iedereen!

Wat zijn de richtlijnen die jullie aanhouden?

Wij houden de richtlijnen aan zoals die gepubliceerd staan op de website www.wegaanopzomerkamp.nl.
Hierbij is een richtlijn geschreven voor kamporganisatoren, deze kun je hier vinden. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je die uiteraard stellen!

 

 

Is er iets wat wij kunnen doen voor jullie?

Wat leuk dat je dit vraagt! Wij doen er op dit moment alles aan om de kampen goed voor te bereiden, dus als je wilt boeken help ons dan door je boeking alvast te maken. Ons watersport centrum heeft daarin tegen wel alle hulp nodig, daarom hebben ze een leuke actie bedacht (koop een sessie voor jezelf krijg een tegeoed bon voor het suppen voor een (zorg)topper! ). Bekijk hun website voor meer informatie!

Heb je vragen? of wil je inschrijven?